Om oss

Anders Nordby Arkitekt AS er en videreføring fra 2023 av enkeltpersonforetaket Anders Nordby Arkitekt som ble dannet i 2005.

Anders Nordby har en mastergrad (MSc) i Architectural Technology and Design fra Leeds Beckett University i England. Han har også byggfaglig ingeniørutdannelse fra Universitetet i Sør-Øst Norge (USN), og kjenner godt til regelverk og byggeteknikk.

Vi jobber mye med brannskadde offentlige bygg og har opparbeidet mye erfaring med det, og med renovering og ombygging av eldre bygg generelt. 

Anders Nordby Arkitekt AS er et erfarent og praktisk orientert arkitektfirma som designer funksjonelle bygg som også holder mål estetisk og konstruksjonsmessig.

Om design

Arkitektur handler for oss mye om mennesker, om bygninger for mennesker, om plass og sted og rom for mennesker, om tilrettelegging for menneskelige aktiviteter og behov. 

Vi er derfor opptatt av at du som kunde skal få det du trenger og ønsker i et bygg, samtidig som vi ivaretar regelverk, funksjon, budsjett, kvalitet og estetikk.

Bygg bør ikke ses isolert fra omgivelsene, og vi engasjerer oss derfor i helhetlig stedsutvikling og planlegging.